Uus(2020) piduritest ülevaatusel
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 77 korda
Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel
Vahepeal siin vaikus olnud aga...
Käisin täna Vana-Narva maantee TÜV-is; ei hakanud enne protseduure pidurdustesti kohta huvi tundma ega maininud ka oma eelmises postis kasutatud tsitaati. Aga mitte kuidagi ei suutnud ma oma õelat irvet varjata, kui ülevaataja seda "junni" mulle tsikli külge üritas installeerida. Välja nägi see "junn" nagu viisakam multimeeter ja küljes selline tüüpiline tuuleklaasi iminapp... lõpuks läks ikkagi pitskruviga kohvri alusplaadi külge.
Algus nagu ikka tuled-viled, pidurikettad, -klotsid ja siis maja taha pidurdama (oli täiesti korralik sisehoovi parkla piisavalt laia puhta asfaldi ribaga). 0-st kiirendad sujuvalt 30-ni ja siis pidurdad korralikult seiskumiseni, vahepeal ei tohi aeglustada, muidu masin ei saa sinust aru . Tegin katse ära ja küsisin, kas näitab... see kutt ütles, et midagi nagu näitab jah.
Paberid tehtud, kliente peale ei tulnud ja mul ka kiiret polnud, lobisesime jupp aega rehvimustrite teemal.

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.