Trans Euro Trail - TET
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Trans Euro Trail - TET
oil kirjutas: ↑31 Aug 2020, 22:06Käisin õhtust tuulutusringi tegemas, Männikul enam-vähem ring peale. Kus varem oli kuiv, on nüüd juba mingine vesi. Sellega seoses tuli meelde hoiatada, et kes Eesti keskelt minevale TETile läheb siit Harjumaalt peale, siis Tõdva gaasitrassil peaks väheke ettevaatlik olema. Enamik pikki loike on sõidetavad, kuna põhjas haagib küll. Kuid 1-2 kohta olid sellised, kus kepiga sügavust mõõtes oli mu võrdlemisi kõrgel tsiklil poolde paaki vesi. Samas loigu teine serv oli sõidetav.
Ükspäev taas minek seda gaasitrassi väisama, vaatab mis vihmad teinud on. Õhtud juba lühikesed.
Üleeile käisime sealsamas keset ööd. Ühes mudakohas sõbrad kõrvalt toetasid üksteist, et turvaliselt läbi puurida. Hea, et meid kolm oli:
Loigud olid küll ulme sügavad aga kõikidest sõitsime edukalt läbi. Väga lõbus oli. Ühes kohas hakkasin jalga(tegelikult külge) maha panema ja avastasin, et seal võsa taga polegi toetuspinda, maandusin kiiver ja kinnas ees vett täis kraavi mudasesse põhja. Tsikkel jäi kuivale:
Kui selle lõigu lõpetasime, siis [mention]villy[/mention] käekell sõnas endamisi: “cycling finished”... Eks too spido näitas jah enamus aega mingi 20 km/h
Toreda sõidu lõpetuseks ühel kruusateel oli väga kurb vahejuhtum. Ilus ja noor rebane ehmatas veits ära ja jooksis esimesele tsiklile külje pealt sisse. Kiirused ei olnud suured, tee oli üldkasutatav ja tsiklid ei plärisenud ülearu aga metsloom pole sellise asjaga kell 1.00 harjunud...
Ma sain aru, et mina jahimeheks ei saa. Rebasel oli õnneks teadvus läind aga tõmbles seal krampides ja oleks ilmselt veel väga kaua tõmblenud. Tegin Leathermaniga talle nii kiire otsa, kui oskasin. Mälestuseks foto ja saatsime looma põõsa alla. Kurb oli.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.