O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles

oil
Tänanud: 31 korda
Tänatud: 91 korda

Re: O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles

Lugemata postitus Postitas oil »

yeekim kirjutas: 17 Sept 2020, 19:49
oil kirjutas: 17 Sept 2020, 18:25

....

KLR väga KLE-st ei erine mu teada. Tsipa teine vedru, kõrgem. Kaal ka suht sama. TETiks väga hea, aga mitte siis, kui enda pikkusega pole kiita.

Üks on R2 ja teine R1 mootoriga ,seega.....

No vot, jälle targem. Olen juppide järgi vaadanud, et kuradi sarnased on. Loodetavasti näkkab ja saan omale järgmiseks hooajaks ühe hea KLR-i ligi.

KLR 10 kg kergem kui KLE. Ja viiekäiguline, maanteesõiduks soovitavad väiksemat tagahammakat.
Samas mul KLE500 väärkasutamiseks tehtud aeglasemaks, originaalis vist 16 või 17 hammas esihammakal, olen sõitnud nii 13-se kui 14-sega. Saab meeletu sidurdamiseta turnida kus aga isu.
KLE kaks silkut teevad ta väga stabiilseks ja ma ütleks et vibratsiooni väga vähe. Samas kolleeg proovis analoogset masinat ja ütles et hirmus vibra. Maitse asi. Mõni kurdab et KLE-l on väike paak. No ei ütleks et see 15 liitrit kuidagi vähe on. Kui kiirteele ei roni, sõidad 300 km maha paagiga, siis aurude peal edasi veel.

KLE suht madal ka, ma tellisin talle netist kohe kõrgenduskondid. Ei jää põhja peale kinni kogu aeg.

Koostekvaliteeti kiidavad mõlema puhul. KLE kohta võin seda ise kinnitada, suht pommikindel masin on. Mu omal 77 000 vist kellal, sellest viimased 15 000 nii, et TET-il sõitmine on olnud talle puhkus, ülejäänud aeg ikka... noh väärkasutamine:

Vuppunud.jpg
VKLE lumes 11.02.2018.jpg
V2019-02-05-030.jpg
V15.10.2017 KLE Tõdva teele.jpg

Saaks teemaalgatajale oma vana 98 aasta koletist vabalt sõiduks anda, aga kahjuks vist asukohad väga ei kattu - ma Harjumaal.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”