Rumalad või segased küsimused jms
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1995 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
kalju1 kirjutas: ↑23 Sept 2020, 08:59Olen oma majapidamises teinud alupexiga lahendusi. Lihtne nagu Lego kokkupanek. Kasutada tuleks ühe ja sama tootja torusid ja liitmikke ja õigeid presstange. Igal tootjal on oma iseärasused ja segakasutus ei pruugi anda häid tulemusi. Ühe torumehe soovitusel olen kasutanud Wavini tooteid, siiani on kõik edukalt toiminud. Hiina tooteid, mida müüvad enamus ehituspoed, soovitan vältida. Presstangid olen võtnud laenutusest, nad oskavad vastavalt tootjale õiged tangid pakkuda.
Mul ka Wavin tooted nüüd juba 14a kasutuses ja kõik toimib. Kusjuures torul ja torul ning otsal ja otsal on ka eri tootjatel natuke sisemõõdu vahet. Mitte mingit mega,aga näiteks 20mm Wavin toru ja Wavin otsad lähevad tihkelt kokku,aga kord jäi jupp puudu ning mingi teise tootja toruotsa läks lobedalt. Kinni jäi küll,aga vahe oli tuntav.
Vaktoru kulub voolava veega aegamisi seest ära ja vasktoru keeratavad ühendused ei ole just kõige kindlamad. Kui siis joota,aga vee jaoks tänapäeval vaske ei kasutata. Kõikidel renoveerimistel läheb vask väljavahetamisele.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.