Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas bitter »

yeekim kirjutas: 07 Okt 2020, 23:16
Spoiler
Madlobster kirjutas: 07 Okt 2020, 19:17

Mitte et see mind nüüd väga häiriks või endast välja viiks, a mis värk sellega on, et nii korteri kui eramaja omanike jutt oma privaatse pesa omamise võludest algab pea alati trepi kõrvale kusemisest ja palja riistaga olemisest?

Asi on metafoorikas ja põhimõttes- ma saan!
Iseasi, kas tehakse...

Täpselt nii. See on üks kujukamaid privaatse ruumi ja tegevusvabaduse metafoore. Korteriuksest algab ühine ruum, sinna paljalt/alukates ei astu ja ei taha seal ka alukates naabrit kohata. Oma terrassil olen nii paljas nagu ise tahan (peale leili jne) ja ei pea põdema, kas see kedagi riivab. Ja absoluutselt ei koti kui naaber samamoodi käitub.

Mind ka väga ei veena jalatalla takistuse mõõtmine. Withingsi kaalul on sportlase ja mittesportlase mode. Kumba kategooriasse läheb 3x nädalas treeniv koolipoiss? Aga 2x nädalas treeniv tüdruk? Aga kui tüdruku trennid on pikemad ja intensiivsemad? :). Mu hommikune kaal kõigub vähemalt 500 g, see peab olema vee arvelt. Üle 4x odavam Beureri kaal ei ole kindlasti halb ost 8).

Minu arvates saab füüsilist tegevust paremini mõõta ja analüüsida. 100€ nutivõru loeb kokku sammud ja treppide korrused, annab märku toolilt tõusta, mõõdab pulssi ja loeb kokku trenni kalorid pulsi tsoonid, analüüsib und (une analüüs ei ole 100% veenev). Lisaks annab diskreetselt kõnedest-teavitustest märku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”