Tsikli füüsiline turvamine?


kristjankk
Postitusi: 116
Liitunud: 26 Juun 2018, 10:15
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 22 korda

Re: Tsikli füüsiline turvamine?

Lugemata postitus Postitas kristjankk »

Mõtteviis, et nagunii viiakse ära, kui tahetakse, pole õige. Piisavalt motiveeritud pätid saavad paljuga hakkama, aga ei maksa ennast abituks mõelda. Selle asemel tasub mitte olla laisk ja kasutada kättesaadavaid varguse riske maandavaid võimalusi.

Muidugi tasub kasutada lukustamiseks sellist ketti, aga mitte ainult. Lisaks võiks olla alarm peal, lenks lukus ja korralikud ketaspidurite lukud mõlemal rattal. Ja mis ka oluline - rattale kate peale ning ka see kate võiks käia mingi peenikese trossiga alt lukku, et juhuslik möödakäija ei saaks kerge vaevaga sinna alla piiluda.

Ise sai kunagi ostetud võimas tõstekett Haklift nimelisest firmast. Pildil näha olev kett on nii raske ja suur, et kuhugi reisile teda kaasa ei ole mõistlik võtta, aga kusagil parkides saab teda väga hästi lukustamiseks kasutada. Lukku saab kanna ümber puu või posti, aga kui kusagil kortermaja juures olla, siis võib kasvõi iseenda auto puksiiraasa külge lukku panna. Samuti oleks hea ka kusagil garaažikooperatiivis parkides ratas lukku panna. Selleks muidugi peaks mingi aasa või posti sinna garaaži leidma.

kett.png

Sel kevadel tuli If välja motokaskoga, mida tundub, et saab ka vanematele ratastele teha. Hind ei olnud üleliia kallis. Kui mõni suurem reis on plaanis või mingil perioodil rohkem probleemses kohas parkimist, siis tasub seda kasko võimalust ka kaaluda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kõik, mis mootorratta parkimise/ garaažiga seotud”