Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

villy
Postitusi: 1064
Liitunud: 29 Juul 2010, 08:11
Tsikkel: KTM690, TM300
Asukoht: Tallinn, Pääsküla
Tänanud: 188 korda
Tänatud: 116 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas villy »

Madris kirjutas: 06 Nov 2020, 11:00

Juhtmeta laadimist pole.
Eelised telefoniga: Ekraan- nähtav iga ilmaga, näpitav iga ilmaga.
Tet saab navigeerimisega sõita.

Eks ta on natuke selline mu**i ja sardelli võrdlemine. GPS on ikka selleks mõeldud ja igast asendist natuke või palju parem. Lisaks see, et telefoni kaamerad kipuvad surema selle vibra peale. Lisaks kinnitus lenksule. Ma pole veel leidnud kinnitust, mis mu CAT S61 suudaks ka tegelikult lenksu peal hoida (jah olen proovinud RAM erinevaid). GPS täpsus on oluliselt suurem v'rreldes tel täpsusega. GPS-del ka 3d kompass enamjaolt sisse ehitatud (seisma jäädes näitab kursor seda suunda, kuhu päärad- telefonidel tavaiselt hakkab ringi uitama) Ja lisaks see, et gps on päris pikaaegne.
Ma isiklikult võtan järgmiseks telefoniks mingi mõistliku suurusega veekindla pilli ja hoian seda taskus. Need tugeva kestaga androidid on ikka korralikud haamrid, et nendega igapäevaselt opereerida viitsiks.

Puhtalt minu tagasihoidlik arvamus.

Madis

Pidasingi silmas, et selle GPS asemel mingi tugev android telefon lenksule dedicated. st ei kasuta tavatelefoniks. Sellist jura ma taskus küll ei taha tassida. Aga lisaks on mul juhtmeta laadimine, internetivõimalus, kaamera, lamp, backup maksmisvõimalus jpm.
Ekraanide suhtes jah, on halvemaid ja paremaid ja kaamera läheb katki ainult optilise stabika puhul. Ekraani kasutusmugavus vast tundubki suurim argument... Aga sel alal ka vast telefone erinevaid, CAT ei ole ok?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”