Kokanoad ja teritamine

Kasutaja avatar

Irual
Postitusi: 259
Liitunud: 11 Okt 2010, 19:37
Tsikkel: vändast käima
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 41 korda

Re: Kokanoad ja teritamine

Lugemata postitus Postitas Irual »

Erci kirjutas: 02 Dets 2020, 20:39

10 kraadi on ikka väga õhuke serv. Ausalt 10 kraadist polegi näinud ega näppinud. 15 kraadist nurka kasutatakse peamiselt fileerimiseks, kus nuga puutub vaid liha, vastu lõikelauda või luud lõigates seda teravust pikalt ei ole. Tavalise kokanoa tarvis on 17-25 kraadi väga hea.
Et selge oleks, siis need kraadid, millest räägime on ühe külje peale, kogu tera V nurk on korda 2.
Kes Jaapani värki taga ei aja, siis minu arust väga kvaliteetsed noad igapäeva kasutuseks on Victorinoxi tooted.

Kokanugadest ei tea ma mitte midagi, küll aga tera geomeetriast - kas te räägite siin teritus- või lõikenurgast :?:

Edu, L

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”