Kokanoad ja teritamine
-
- Postitusi: 259
- Liitunud: 11 Okt 2010, 19:37
- Tsikkel: vändast käima
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 41 korda
Re: Kokanoad ja teritamine
Erci kirjutas: ↑02 Dets 2020, 20:3910 kraadi on ikka väga õhuke serv. Ausalt 10 kraadist polegi näinud ega näppinud. 15 kraadist nurka kasutatakse peamiselt fileerimiseks, kus nuga puutub vaid liha, vastu lõikelauda või luud lõigates seda teravust pikalt ei ole. Tavalise kokanoa tarvis on 17-25 kraadi väga hea.
Et selge oleks, siis need kraadid, millest räägime on ühe külje peale, kogu tera V nurk on korda 2.
Kes Jaapani värki taga ei aja, siis minu arust väga kvaliteetsed noad igapäeva kasutuseks on Victorinoxi tooted.
Kokanugadest ei tea ma mitte midagi, küll aga tera geomeetriast - kas te räägite siin teritus- või lõikenurgast
Edu, L
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.