Kokanoad ja teritamine
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Postitusi: 7435
- Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Asukoht: Harjumaa, Saue vald
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Kokanoad ja teritamine
No sa pole ikka ilmselt seal käinud,kus burksi ei tehta. Seal kus head liha küpsetatakse või midagi muud põnevat pakutakse, burksi ei saa.
Neid kohti veel on. Mõned vast panevad praegu uksed kinni ja lõpetavad, aga kõik kindlasti mitte. Tegelikult saaks mõni koht ka meil selle tärni kätte küll, kuid see ei tasu meil majanduslikult vast ära.
Aga kui teemasse, siis näiteks kodus mingit õrna steiki grillides on palju lihtsam seda teha kui lõige on täpne ja tehtud õige terava noaga. Kui tahad hakkida midagi, siis peab nuga hästi käes istuma, et saaksid seda teha ühtlaselt ja kõik hakitu jääks ilus ja ühesugune. Mind õpetas üks kaukaaslane kümmekond aastat tagasi liha lõikama ja puhastama. Hakkasin siis kodus seda omalkäel ka vaikselt tegema ja selgus tõsiasi, et oma koduste, just kui ka tervate nugadega, ei saanud seda sellisel tasemel teha nagu oleks tahtnud. Siis hakkasingi omale paremaid nuge vaikselt soetama ja nii ta siis läinud ongi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.