Kokanoad ja teritamine
-
- Postitusi: 38
- Liitunud: 17 Dets 2017, 10:57
- Tsikkel: Softail
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 10 korda
Re: Kokanoad ja teritamine
Ma olen oma elus vist ca 40s Michelinis lõunastanud/õhtustanud. 1, 2 ja 3* viimane õhtusöök enne koroonat oli Reimsis 1* Michelinis. Seltskonda oli 5 inimest.. 2 pudelit veini, eelroog ja pearoog milleks enamus valisid steaki. Magustoidu sõpru seltskonnas ei olnud, lõppu võeti juustuvalik. Arve oli kokku 240€ - selline arve tuleb tavaliselt naisega kahekesi Tallinna heas restoranis käies lõdva randmega kui nüüd võrdled Michelini ja mitte Michelini. Veebruaris Barcelonas maksin 1* Michelinis pudeli veini ja lõuna kahele eest 60€ ja vein ei olnud mitte kohalik vaid ja Prantsuse vein ja lõuna kahele sisaldas eelrooga, pearooga ja kohvi
Ja veel Michelinist siis 1 ja 2 tärni on siiski enamasti profitiga bisnesid. 3* kuulub juba elustiili küsimuse alla pigem. Mingi aeg tagasi oli keskmine personali määr 3* restoranis 12 inimest yhe külastaja kohta, et pakkuda täiusliku elamust. On elus õnne olnud istuda samas lauas nende meestega, kellel on aastast 1981 kuni tänaseni 3 tärni
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.