Kokanoad ja teritamine
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Postitusi: 7435
- Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Asukoht: Harjumaa, Saue vald
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Kokanoad ja teritamine
Ei ole absoluutselt nõus. Meil on ka väga head veiseliha saada,aga peab teadma kust osta ja kelle loomad. Steigiks ei kõlba kindlasti vabapidamisel mööda rannakarjamaad ennast sportlikku vormi ajanud looma liha. Aga karjamaal kasvatatud lihaveiseliha on ka eestis kasvanud loomal igati hea. Sisefilee,mis on 2,4-2,8kg nagu suurem osa neid hulgimüüjaid müüb,ei ole just kõige hõrgum asi. Ma võimalusel ei osta sisefileed kui see on üle 1,5kg.
Õige steik saab olla ainult värske toores maitsestmata liha. Lased sa selle kaupmehel lahti lõigata või lõikad ise ei muuda asja. Kui küpsetada ei oska,siis saad saapatalla ikka, olenematta kust sa selle ostsid.
Kindlasti ei ole mõtet osta suurte tootjate liha, olgu seal peal mis tahes öko-möko kirjad.
Sealiha käin ostmas Tabasalus Oma Põrsas poest. Siiani pole midagi halba sealt saanud. Veiseliha ostan ühe Raplamaa karjakasvataja käest, kes laseb oma loomad Märjamaa lihatööstuses tappa ja minu meelest tööstus müüb ise ka tema liha. Vähemalt vahel on olnud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.