Garaazi kütmine ja soojustamine

Kasutaja avatar

Turist
Tänanud: 102 korda
Tänatud: 221 korda

Re: Garaazi kütmine ja soojustamine

Lugemata postitus Postitas Turist »

Selgitasin. Suureneb tarbitav (ja sellega seoses ka eraldatav) võimsus umbes kuni 0,03% Aga seda ainult erijuhul, kus takistuse vähenedes sisendpinge ei lange. Kas arvutatud tulemuse kohta on pretensioone?
Mul on selline hiiliv tunne, et jagan seda teemat tegelikult päris hästi. Nagu näed, isegi arvutada oskasin. ;) See on umbes nagu kooliajal kontrolltöö. on teooria vaja kirjutada ja siis on ülesanne ka

Täpne arvutamine mind antud juhul ei huvitanudki kuna tean, et see muutus ei ole märkimisväärne, olgu see suurenemine takistuse vähenemise arvelt 0,3% või 0,000003%. Tähtis oli põhimõtteline teoreetiline vastus, et elektriradiaatori võimsus võib suureneda kui sinna lisaribisid paigaldada ja see vastus oli ka õige ja seda keegi varem ei pakkunud ning ilmselt sellest "trall" pihta hakkaski. :lol:

Sul on teooriapunktis viga! Radiaatoril, nagu ka kirvel, ei ole sellel kujul eraldivõttes võimsust. See on süsteemi osa. Kui midagi ei ole, siis ei saa see ka suureneda.

Ma arvan, et ma polegi rääkinud veest tühjana maas (keskkütteradiaator) või juhe pistikust väljas (elektriradiaator) vedelevast radiaatorist, mis mitte mingit võimsust ei arenda, või mida selle sõnastusega mõtled?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”