Garaazi kütmine ja soojustamine

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Garaazi kütmine ja soojustamine

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Arvestades, et tegemist on 8kl füüsikaga on olukord muidugi suht nukker
Eriline tase on muidugi 10 lehte "kampsunit" kududa ja siis lõpuks korvist "sokid" võtta (korduvalt väideti, et ribidega tõsteti võimsust (mitte see 0,032 vaid ikka ribiehitust tasuvalt) ja siis tuli välja, et küttekeha ikka tuli ka ära vahetada (nii suurt nuiaga pähetagujat pole mac siia installinud nagu panna tahaks. Määri need ribid omale ... Kui vahetasid küttekeha siis muutus ka süsteem võimsamaks (koos või ilma ribideta pole vahet) (ei hakanud su leiutis võimsust andma/võtma või mis iganes sa siin puterdad sellest võimsusest, kord suurte kord väikeste tähtedega)

sa rääkisid algselt el radikast - jah?
sa paigaldasid ribid suurema võimsuse saamiseks- jah?
ribipaigalduse kasu oli suurem kui kui see takistuse vähenemise tegur - jah?
korduvalt hakkasid ribist võimsust saama - jah?
oma radikaribituuningust pajatades vihjasid, et vahetasid ka küttekeha - ei?
igale konkreetsele küsimusele vastasid pähe tagudes, suurte tähtedega pika ja ümara ilaga - jah?

Naglasus ennast inseneriks pidada, kes võib trolololood laulda ja kergest arengupeetusest foorumlastele rääkida paneb kukalt kratsima.
See, et will sulle hosjaanat laulab ei tähenda, et su jutt kuidagi väärtuslikum oleks (sa võid tema käest pöidlaid ja toetavaid poste koguda, mis tahes joorupiga, nii kaua kui see ei ühti tema oponentide arvamusega (joorupi sisu pole oluline)

El radika ja katla loos on siin vesi tiba sogane
tuleb mõleda kus, toimub energialiikide konverteerimine ja kus soojusvahetus
el puhul siis tennis ja vahetus õhku (tuppa)
katla puhul katlas ja vahetus vette (torru) (siin ei tehta toas ei võimsust ega jõudu vms)

torule ribi lisamine on sama mis el radikaga toas akna avamine (hakkad õue rohkem võimsust andma (lol) )

mind häirib ainult üks väike detail (sellist körti ajavad tegelased tavaliselt ei suuda takistus/temp/võimsus ülesannet püstitada ja sellele õiget vastust teada
ja siin on ainult kaks võimalust

1. see on suht ainuke asi, mida sa reaalselt tead (sisust tegelikult vähe taibates)
  2. sa oled kõige puhtatõulisem foorumitroll, keda ma näinud olen :D (keda ma siin heldelt toitnud olen)
    sinu korduva ämbri kolistamise tõttu panen suurema panuse nr 1 peale :bsmile:
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”