Garaazi kütmine ja soojustamine

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Garaazi kütmine ja soojustamine

Lugemata postitus Postitas will111 »

ega mitsul mingit muud häda polegi, aga nende seadmete low reziim on minumeelest 10c. mingi maja või suvila või asja puhul ilmselt more or less okei variant, garaazi puhul ilmselt mitte nii hea variant sest sisuliselt lihtsalt raiskad raha ja suurema osa ajast kütad tühjalt ilma. paljudel teistel on 8c ja mõnedel üksikutel on ka 5c olemas. reaalselt on vahe veel tegelikult ka selles, et kui sa hoiad pumbaga sama ruumi 10c vs. näiteks 5c peal ja a'la 90% ajast ongi justnimelt selle alumise tempi hoidmine siis natuke pikemas perspektiivis sul üks seade lihtsalt saab kiiremini otsa/kulub ära kui teine.

vastupidavus on oluline argument ja mõistlik asi, mida silmas pidada aga niipalju kui mina (mitte ühegi konkreetse firma seadet eelistavalt) paigaldajalt kuulnud olen siis kõigi paremate/suuremate tootjate seadmed on tänapäeval üldiselt piisavalt hea kvaliteediga. ei pidavat olema küll just mitte suur võimalus mingi tõsise katastroofi sattuda kui just üsna noname toodet ei hangi. ma nüüd ei tea kas see list just lõplik on, kuid eks sinna suurte lsti kuuluvad näiteks siis mitsu, pana, toshiba, fujitsu, samsung

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”