Garaazi kütmine ja soojustamine

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Garaazi kütmine ja soojustamine

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

pühak kirjutas: 20 Dets 2020, 12:19

Elektrilevi kiituseks peab siiski ütlema, et isegi hullude tormidaga, kui ikka puud liini peal on jms, siis elektrikatkestus pole viimasel viiel aastal kunagi üle 8 tunni olnud. Ajaleheartiklite järgi otsustades on see probleem vist Lõuna-Eestis tõsisem. Ma tahtsin millalgi varem ikka tõsimeeli omale generaatorit varuvariandiks osta, aga praeguseks olen selle mõtte maha matnud. Katkestuse puhul on kõige suurem probleem, et vesi saab otsa. Seda silmas pidades on mul hüdrofor veidi üle dimensioneeritud, et pooleks päevaks ikka vett jätkub, kui just sauna või pesupäeva ette ei võta.

Vesi on jah suurim mure elektri kadumisel. Mul on ka maal elades veevaru alati kodus. Mingi tükki 10 5l joogivett üritan hoida ja hüdrofor on ka 70l algse 8l asemel. Õnneks mul pole siiani isegi üle 5-6 tunni vist katkestust olnudki. Mul õnneks 10kv liin maja kõrval ja maakaabel tuleb otse aia tagant alajaamast. Mujale minevad õhuliinid on ka õnneks kaablid,mitte traadid.Kõrgepinge rikked tehakse vast kiiremini korda.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”