Mõistetamatu kukkumine?

Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 39 korda
Kontakt:

Re: Mõistetamatu kukkumine?

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

Mitmed head asjad kokku ikka.
Aga põhiline, mis selle asja käima lükkas, on lenksus olija sõiduoskus. (või selle puudumine).
Gessu väga raske ja nende rehvide/velgede combo ei armasta servade peal sõitmist. Kui enne seda pole just palju harjutanud ja teravate kantide puhtaks sõitu harrastanud, siis need on järsud ja libedad. Kukkuja ees sõitev rattur on ka asfaldil sõiduks ratta seljas ju täitsa püsti ja ratas niimoodi kaldes, et peaaegu kukub juba. Sama teeb siis ka meie "kukkuja". 1:30 algul on näha, kuidas parema käega keerab peale veidi ja tõukab ka lenksu.
Sellest tuleb libisemine ja ehmatus ja edasine pole muud, kui kogenematuse ja hirmu kooslus. Silm läheb krõlli kurvist välja - ta üldse ei keera enam sõidusuunda end isegi mitte mm. See, et pidurid ei võtnud esimese vajutuse peale - siis vajutad kohe uuesti ja uuesti - ainus mida mina siin näen videos seda kaadri haaval aeglustades - et mees tõmbas krampi ja lasi sirgelt teelt välja. Lõpetuseks ei lasknud paksu gessut murule külili vaid esirattaga kaldast otse alla ja see tõmbas üle nipli - jah, kui oleks alla jäänud, oleks nähtavasti surma saanud. Sõbrad sõpradeks - kui kangutate, sis alati ei panegi tähele, et keegi kadus tagant ää. Kui lõpuks näed, siis keerad ringi ja lähed vaatad. Sp muidugi kiivriside tore reisimistel jms. Ma ise olen isegi sedasi pannud tähele, kui keegi on lenksus tukkuma jäänud. See arstide parandustöö seal nende piltide peal on aga kurb vaadata. Tänasel päeval sellist porri teha on ikka jube.

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”