Mõistetamatu kukkumine?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Mõistetamatu kukkumine?
no ükstapuha kui aeglselt ma seda vaatan vaatab vastu vaid üks
keset kallamist tõmbusid munad kõhuõõnde ja tundus et ei keera välja
kogenud autojuhina tuli sõiduriista sundida ja kuhu sa ikka keerad kui selles suunas kuhu minna soovid
tsikkel va kurivaim kargas selle peal püsti ja hakkas hoopis teises suunas minema. No ja siis hakkas looma sundimine korduvalt samade võtetega soovitud suunda võtma paraku tulemusteta.
Nii palju kui minul on kurvis tigusi, kivikesi, lehekesi jms ratta alla jäänud vahet pole kas ette või taha käib lihtsalt üks jõnks, millele ei ole jõudnud reageerida muuga kui percega tooli hammustamise ja peale kurvi ohkimisega.
Mul tuleb enda kogemusest (esimene tsikliaasta) üks koht meelde, kuidas türisalu mäest alla tuisates viimases 180 kraadi kurvis rossist "tossi" sai ja paanikas sama võttega tsiklit suunda muutma sundisin, mis peale va saadan perutama kukkus.
Mäletan vaid mõtet, et siia võpsikusse mina ei sõida ning jalarud vastu maad sain kurvi võetud. St mingi kondiaju võttis üle ja keeras tsikli väga suurde kaldesse
Teine samasugune hero to zero moment oli gotlandi ringrajal, aga seal ei hakanud ma füüsikat painutama vaid lihtsalt lasin tsikli püsti ja lootsin maha pidurdades turvaalale sõites püsti jääda. Reaalset vajadust selleks ei olnud, sest ruumi oli rohkem kui küllalt nii raja laiuses kui lisa kallutamiseks. Ei õnnestunud püsti jääda, kuna rada on autode jaoks mõeldud ja turvaala on killustiku vaaludega, et autot pidurda. Peale mõningaid hüppeid üle vaalude lendasin tsikli seljast nagu kaltsukott vastu maad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.