Tuuleturbiini laagrimääre
Re: Tuuleturbiini laagrimääre
Nojah, ma ei tea, kas te tsibake üle ei mõtle selle asjaga? Mul AT-l oli 2019 probleem, et kaelalaager kippus koguaeg loksu sisse võtma, keerasin teist jälle natuke peale, paar nädalat kestis ja jälle kilin sees. Noh, kiskusin siis lõpuks lahti, sees olid ilusad pruunid kuulid kaneelikastmes
Noh, kuna ilma esihargita on Streetmotosse raske sõita ja endurokal oli ka miskine häda küljes sel hetkel, siis pesin kõik brake cleaneris puhtaks ja ladusin värske määrdega kokku tagasi. Määre oli mingi Addinoli tuub, mis kunagi tont teab mis otstarbeks soetatud oli ja millega mul garaažis kõik asjad määritud saavad, lumelabidast treipingi paanideni. Seda ei mäleta, kas ma sel päeval poodi ka jõudsin ja nüüd vedeleb see asendus riiulis või jäi üldse ostmata, igatahes hädalahendus kestab tänapäevani. Eks mingi hetk pistan ikka uue sisse, kui amortides õli vahetamise aeg käes, aga no ma ei tea, kui see tuulikumääre viib vastupidavuse 100k pealt 200k peale näiteks, siis on sellel nii meeletut vahet, et oma pead vaevata?
Et siis vahel on äkki mõistlikum vähem mõtlemist ja rohkem braapimist
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.