KTM saba ümberehitus
Re: KTM saba ümberehitus
kuumapuhur ja pehmeks, seesama rihm hoiab paigas kunimaha jahtub ja ongi kõik.
kuigi jah, mina läheks ja saadaks need ülevaatuse torud otsejoones tumedasse kohta ning nõuaks näha konkreetset kirja pandud kirjeldust seadusest estiteks, et kus siis täpne nurk kirjas on ja kui palju see on. ning teiseks, kui see tõesti kuskil kirjas ja "mõõt" justkui täis ei tule siis ma tuletaks neile meelde, et see nurk peab õige olema ikka ja ainult siis kui mehike otsas ka istub ning rattaga ringi liikleb. juhuks kui ise oled selle jaoks siiski miski ime läbi liiga kerge siis võta oma kõige raskem sõber ülevaatusele kaasa ja istub peale. las mõõdavad siis nurga ära ja näis, kas on ikka midagi ägiseda
ühesõnaga, reaalselt on see järjekordne täielik pseudoprobleem ja kellegi jabur väljamõeldis.
MUIDE! kui hakkad seda plastikut seal kõvasti väänama siis arvesta ka täiesti reaalse võimalusega, et sõitma minnes võib asi kehvasti lõppeda. ma pnin kunagi oma ktm krossikale mingi sellise "saba" külge, samuti selle jaoks, et saaks natuke aega numbrit ja tagatuld kanda. tundus, et clearance on täitsa piisav aga reaalselt tõmbas mingil hetkel selle asja rehvi raha ja minema sealt, ainult jupid olid järel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.