Uus(2020) piduritest ülevaatusel
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 292 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel
Viisin laupäeval Jawa haagisel ainukesse sel hetkel lahti olnud TÜV punkti Tallinnas Õismäel (ehitajate tee ääres).
Tuli välja, et tänapäeval tehakse tsiklitele päris asjalikku ülevaatust - tulesid mõõdeti seadeldisega ja pidurid pandi stendi. TÜV mees istus ise lenksu, pidurdades viskas masina pukist maha. Sai kenasti hakkama. Ma eeldan, et kui Jawa külili oleks käinud, oleks ta tööandja vastutanud. Aga ma ei muretsenud, operaator oli asjatundlik.
Ma ausaltöeldes eeldasin, et nad ei palu ratast haagiselt mahagi ajada
Tsikli TÜV on erinevates kohtades ikka väga erineval tasemel. Arvestades, et mu tsikli trumlid ja trossid ei ole viimase pooleteist aasta jooksul üldse mingit tähelepanu saanud, kuid masin isegi selles seisus vastas väga kenalt nõuetele, siis ei peaks keegi meist korraliku stendiga ülevaatust kartma. Minu hinnangul võikski TÜV nii igal pool toimuda.
Aga muidugi - väikse TÜV punkti jaoks on selline stend ilmselt liiga kallis... Ja siis nii ongi, et kes ei viitsi stiilis Õikale masinat vedada, peab selle iminapaga leppima.
edit: paar posti üleval [mention]stretch[/mention] viitas videole "vahepeal Lätis". No vot selline mu TÜV välja nägigi. Väga viisakas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.