Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850

Kasutaja avatar

kurisookaru
Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 73 korda
Kontakt:

Re: Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850

Lugemata postitus Postitas kurisookaru »

Mul XTZ750 olnud aastast 2008, käinud sellega igasugu kohtades. 4 aastat tagasi juhtus üks natuke kosmeetiliselt katkine XTZ750 veel juurde ja selle ehitasin enda järgi just TETi ja orienteerumise jaoks. Kaalunud ei ole aga tunde järgi kusagil +- 200 kg. Miks ma selle ehitasin? Kuna Kolakas (see ratas mis 2008ndast aastast) hakkas tasapisi väsimise märke näitama (350 000 km läbinud nüüdseks) aga uut Tenere 700 polnud veel välja tulnud ja esijalgu ei olnud ka kohe plaanis poodi tormata kui välja oleks tulnu! Siis mõtlesingi, et Kolaka jätan reisimisteks ja igapäeva rattaks ja projektikaga kaarutan TETi ja orienteerumisi. Ehitasin seda ratast vahelduva eduga kaks talve. 2019 aastal sai ka esimesed võistlused ja sügistripid tehtud. Eelmine talv tegin veel mõned muudatused ja eelmine aasta olin rattaga juba üsna rahul. Siis sai väike tripp tehtud Kolakaga Soome ja Norra aga sealt tagasi tulles arvas Kolakas, et nüüd aitab küll! Olen sinuga 200 000 km maha uhanud, ma nüüd tõmban klapivahed nulli (enne reisi läksid miinimum paksusega klapiseibid sisse) ja kui tahad minuga edasi elada, siis uuenda silindripea ära :wack:
Nii juhtuski, et nii pulli pärast küsisin Yamu keskusest, ega äkki uut Tenered saabumas ole! Sealt öeldi, et üks Rally versioon on tulemas ja veel müümata, nii see ratas minu omaks saigi :).
Kuna Kolakat ma pm maha ei müü, see ratas jääb. Siis projektikas jäi üle. Sellel tegin pea täiesti uueks Windorfis, klapid jne. Nüüd plaanin selle pea Kolakale paigaldad, et temaga veel mõned kergemad reisid teha :)
Pikk jutt s**t jutt, ühesõnaga on see projektikas üle kulunud klappidega silindripeaga, ca 400 euriga saaks selle pea uueks jälle.

Kui kellegil huvi selle vastu, siis ratas asub Streetmotos Tallinnas. Hinnas räägime omavahel ;)

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”