Telk motomatkaks

Kasutaja avatar

Nozzu
Postitusi: 921
Liitunud: 30 Mai 2008, 20:52
Tsikkel: Ducati Monster / Kawasaki KLR
Asukoht: Pärnu
Tänanud: 436 korda
Tänatud: 78 korda
Kontakt:

Re: Telk motomatkaks

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Ronk kirjutas: 02 Mär 2021, 10:14

Täitsa huvipärast küsin. Sellises hammockis kondid kangeks ei jää? Mõtlen just selles suhtes, et olles ise pigem kõhuli ja külili magaja, tahaks ennast öö jooksul mitu korda keerata. Või saab täitsa rahulikult ainult tagumikule toetudes öö mööda veeta selles?

Väga asjakohane küsimus. Ma ise olen samuti külili magaja.
Tead, nipp on selles, et tuleb ennast positsioneerida kergelt risti hammockiga. Sedasi talitades surutakse hammocki servad laiali ja ruumi on rohkem. Võiks öedla isegi rohkelt. Muidugi, mõistlikum oleks võtta kahe inimese hammock eht topelt hammock, siis on see efekt suurem.
Kui aga täpselt otse hammockisse selisli heita, siis on jah nii, et hammocki servad keeravad su ümber rulli ja magad nagu banaan, sunnitud asendis.

Hammocki paigutamine mängib kah rolli. Kui panna hammock liiga...kuidas üelda...lõdvalt või lonnti, siis on kah nii, et magad, nagu sa ütlesid tagumiku peal, jalad ja pea taeva poole. Nii ei saa. Et ikka parasjagu pingule hammock ja kergelt risti sisse, siis on ruumi vähkremiseks.

Lisaks, et voodi oleks rohkem voodi moodi, võib hammocki põhja paigutada ka lebomati. Mis aitab siis kah vormi hoida. Aga seda ma ei ole ära õppinud. See lebomatt sõidab mul alati ringi ja lõpuks on ta mul peal või hammocki kõrval maas.

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”