Saksamaalt uut mootorratast tooma.
-
- Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
- Tänanud: 40 korda
- Tänatud: 92 korda
- Kontakt:
Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.
Keegi ei pea siga kotist ostma. Võimalused on mitu. Sellest on sin foorumist ka jutt olnud.
Kutsume sõltumatu hindaja kohapeal, hea meelega aitan ma neid vahendada (vahendamine tasuta) ja tema teeb siis sulle kirjalik hinnang. Kogu lugu.
Siis sa saad ise otsustada kas ostutehing on mõistlik või mitte.
Sellist teenus maksab alates 75,- kuni 300,- Euro. Peab sellega arvestama, et sa kaotad seda raha kui kaup ei vasta ootustele.
Kui mina oleksin seda ülevaade kohapeal läbiviinud, siis oleks sulle sellist arve tulnud:
350,- Euro - sest asendus ma ei oleks enam leitnud (oli viimane tsikkel mis ma pidin korjama)
umbes 65,- Euro ööbimiskulud lisaks, sest saabusin esmaspäev kust tema firma oli kinni (töötab teispäev kuni laupäev) =
mis tähendab, seda ülevaatamine/hindamine/kauplemine oleks vähemalt 415,- Euro maksnud - samuti tühi raha, sest tsikkel oleks siis läbikukkunud (minu silmade järgi).
Kuidas keegi Eestist varem hulk aastat tagasi-ütles televiisorist: valik on sinu - aga ära süüdista palun mind. Sa said seda mis sa tellisid (ise) = transporditeenus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.