Saksamaalt uut mootorratast tooma.
-
- Tsikkel: Honda africa twin 750
- Tänanud: 18 korda
- Kontakt:
Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.
urmas66 kirjutas: ↑03 Mär 2021, 22:26rockhell kirjutas: ↑03 Mär 2021, 12:01Mina paraku pettusin EETARGA teenuses. Leidsin endale ratta (xrv750) mille saksa poe müügiartiklis oli kirjas,et mootor heas korras jne jne jne. . .
EETARGA helistas ja ütles, et ratast on kasutatud sihtotstarbeliselt ja et gondlitel on kriimud/kraamud ja et vajaks visuaalset remonti.Kuidas see pettumine ikkagi saab olla Eetarga suhtes? Enda suhtes sa ei ole pettunud, et natuke lollisti asja ajama hakkasid? Tema helistas müüjale(EI OLNUD SEAL KOHAPEAL) ja rääkis sulle edasi mida talle räägiti, sest sina ise ilmselt ei oska keelt, et seda ise küsida ning vastuse oleks sa keeleoskajana sama asaanud,mis tema sai.
Sina maksid selle telefoni jutu peale raha 100% ette ära, enne kui tema kohale jõudis. Kohale jõudes oleks siis tema pidanud tegema mida? Raha tagasi ei oleks sa saanud, sest olid ise ostu ära teinud.
Tema oleks ebausaldusväärseks osutunud juhul kui ta ei oleks seda ratast sealt teie kokkuleppe alusel peale võtnud. Minu arust on alatu oma rumalust siin kellegi teise kaela määrida.
Loomulikult olen ka enda peale pettunud, et lollisti asja ajama hakkasin. Aga kuna EETARGA ise ütles, et ja ütleb ju siiani, et tema teab, kudias saksas asju aetakse , siis andis mulle konto nr, kuhu rahad kanda, kandsin ära ja siis asju ajas siiski tema mitte mina !
Polnud poole sõnagagi juttu, et kui ma töökorras ratast tahan, siis läheb lisaks veel mingi kogus raha. Tema enda kuulutuses on TEHNILINE TAIP ja teab kudias saksas asju aetakse , mida ta siis järelikult ei tea kuidas seal siiski asju aetakse, ma ka lolli peaga uskusin, et ju siis teab, kui siin koguaeg seda kkuulutab. või ongi see asjaajamine, et näe kanna raha sellele kontole, siis läheb järgi, paneb käima ratta, mootor koliseb kui kurat ja siis viskab kulpi ja sõidab eesti poole? Niiet Urmas66 puhka pisut jalga
ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.