Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Kasutaja avatar

rockhell
Postitusi: 176
Liitunud: 21 Apr 2006, 20:24
Tsikkel: Honda africa twin 750
Asukoht: tartu
Tänanud: 18 korda
Kontakt:

Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Lugemata postitus Postitas rockhell »

eetarga kirjutas: 04 Mär 2021, 08:47

rockhell - kuule härra, kui sul on midagi isiklik, siis tule läbi. 39 km ei ole kaugelt. Aga ära aja siin mingi lapselik plärra enam.

Järgmine kord, kui sa tahad midagi, siis ütle mida sa tahad. Jutt nagu: tahan esmist põlvkonna African Twin, eelarve mul on nii xxx*** suur ja vaata palun mis sa suudad sellega teha on üks asi. Ma saadan sind siis pikkali (mis ma olen teiste huvilistega juba teinud, kui "asi" ei ole reaalne või piirkond ei sobi näiteks). Või eelarve on reaalne, ja siis sa saad tehnilist taipu, mõistlik käitumine ja korralik transport - raha ees. Pakun välja, kui ma vaatan praegu nende hinnad, siis on sul korraliku tsikkli ees reaalne eelarve vähemalt kuskil 3500,- E.

Sina aga valisid turust kõige odavam tsikkel välja ja tellisid transport (mina aitasin veel tasuta diileriga suhelda, kuidas ja kuhu raha tuleb kanda) ja kogu muusika maksis = ostusumma 1.700,- pluss 350,- transport.

Mis sa kuradimmaa ootad selle raha eest? African Twin kus sa pead ainult kett pingutama?

97 aasta ei ole esimene põlvkond :) ja minu postituse POINT on see, et inimesed olge targemad kui mina ;) ! SEST EETARGA on vaikimisi pähe võtnud, et kui ostusumma tema jaoks tundub odav, siis ei viitsigi seisukorrale silma peale visata ja võib sulle tuua samasuguse hunnik õnnetust nagu mulle :) .

Sina ise EETARGA lugesid müügikuulutust, kus oli kirjas, et mootor heas korras, visuaalselt tahab remonti jne.. SINA EETARGA ajasid neid asju ja olid kohe nõus mulle selle ära tooma.. kui kohapeal käima pannes selgus, et mootor ei ole heas korras, siis oleks ju võinud müüjaga kohapeal asjad ära rääkida, et pole sellises seisus mida kuulutasite jne..

aga kuna sa oskad asju saksas ajada, siis ju nii peabki neid asju ajama ;) !

ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”