Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Kasutaja avatar

rockhell
Postitusi: 176
Liitunud: 21 Apr 2006, 20:24
Tsikkel: Honda africa twin 750
Asukoht: tartu
Tänanud: 18 korda
Kontakt:

Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Lugemata postitus Postitas rockhell »

OldHorseNewTricks kirjutas: 04 Mär 2021, 13:40

Ma olen kahel korral Christophiga suhelnud telefoni teel ratta toomise teemal ja mõlemad korral on diil sellepärast ära jäänud, et ta uuris kuulutust, suhtles vabatahtlikult müüjaga kuna ma ise saksa keelt ei mõista. Kandis ette mis on kuulutuses kirjas ( kusjuures kuulutuse info igati hea) mis on müüja jutt, selgitas Saksa turu eripärasid ja lõppeks ütles, et ise tead kas teed selle diili või mitte aga, et tema ei soovitaks kuna tegu vana rattaga ja kaudsed asjaolud viitavad jamale. Sama jutt, kui tahad ekspertiisi siis saab eraldi tellida jne.. kui aga otsustad omal riisikol osta siis ta võib aidata edasi suhelda. Ühesõnaga tõi mind maapeale tagasi ja ma olen selle eest talle tänulik.
Võrdluseks olen ostnud ratta Hollandist (neti teel) ja olukord oli põhimõtteliselt sama - pildid ilusad, jutt sellinne 3+ aga kui ratas kohale jõudis oli pettumus suur. Vedajaks sama raha eest (350e) tavaline transa firma. Pooled vead oleks saanud kohapeal tuvastada aga need vedajad mehed ütlesid kohe enne tellimust, et nende poolest võib mootor seest tühi ka olla, kui kaup vastab dokumentidele siis nad lükkavad peale ja mina maksan. Kokkuvõttes oli oma lollus ja oleks päris imelik vedajat selles süüdistada.
Ma ei tea miks ma siin teemas üldse prääksun aga viimasel ajal inimeste seas leviv hoiak, et enda rumaluses on alati teised süüdi ja isikliku vastutuse puudumine paneb reageerima....

No jah, vaat vahe on selles, et christoph minule nii telefonis ei rääkinud nagu sulle, loomulikult ei näe keegi mootori sisse, aga no kui sa mu postitusi loed, siis seal on kirjas, et käima pannes oli RÄNK lagin taga.. selle jaoks ei pea olema mehaanik, et aru saada, et asi on konkreetselt P..SIS . panimõmm? Ja teine vahe on selles, et ratta toob isik, kes oma kuulutuses reklaamib kui tehnilise taibuga vahendaja ja vedaja, mitte suva kapa-kohila laudaoss, kes vana transitiga vanarauda käib euroopas toomas. Loomulikult teadsin, et tegu vana rattaga, kuid need kes seda ratast teavad, teavad ka, et 80K sellele mootorile pole mingi näitaja.. odav hind oli välja toodudki kui kahjustatud gondlid ja sadul ja madalamaks lastud väikese inimese tõttu jne.. selle ratta ainuüksi 1 paagi küljeplastik maksab kasutatud peast 200 euri jne.. seega olin arvestanud suuremateks väljanägemise töödeks , kuid mitte sellega, et mootorist tahab sidur välja lennata ja surveid polegi silindrites pm. SEDA OLI KUULDA ja asju müüjaga ajas CHRISTOPH isiklikult.. kui ta kohapeal käima pani ja tuvastas nagu ta ütles ise ka selle asja, siis oleks võinud tema MÜÜJALE öelda, et see pole see millest me rääkisime.
Mul on tunne, et siin nii mõnigi inimene saab asjast täiesti valesti aru.
Ma lihtsalt teavitan siin, et enne kui te lasete EETARGAL midagi tuua, siis olge ettevaatlikud just selles, et tema kuulutus võib olla eksitav ja täpsustage asju mitu korda temaga üle. Isiklikult soovitan ISAKEST või mõnd teist asjalikku toojat, kes on asjas pädevamad.

ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”