Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Kasutaja avatar

rockhell
Postitusi: 176
Liitunud: 21 Apr 2006, 20:24
Tsikkel: Honda africa twin 750
Asukoht: tartu
Tänanud: 18 korda
Kontakt:

Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Lugemata postitus Postitas rockhell »

eetarga kirjutas: 04 Mär 2021, 14:41

rockhell -

Mul on tunne, et siin nii mõnigi inimene saab asjast täiesti valesti aru.

väga hea, kui nüüd vähemalt sina saad aru, et sa ei ole midagi arusaanud! :wack:

siis oleks võinud tema MÜÜJALE öelda, et see pole see millest me rääkisime.


ja nüüd viimane kord, et isegi sina saad sellest lõppude lõpuks aru:
tellitud oli transport! Muust ei ole jutt. Ja müüja (tegu on firmast) oli siis vaba päev (tema koduleheküljest ka nähtav) ja uksed olid kinni. Siis ta tuli erakordselt kohapeal, sest nii oli kokkuleppe, tegi uks lahti, veeretas tsikkel välja ja sõitis minema. Punkt!

Mis krdi TRANSPORDI juttu sa ajad? Tellitud oli teenus, mis sul siin bikersis kirjas on. Et SINA ajad asju, kuna sa tead kuidas saksas asjad käivad ja suhtled müüjaga ja tehniline taip. Kas kui ma sinu teenust tellisin rääkisid midagi variantidest, et sul mingi sõber teeb erandkorras tehnilist kontrolli vms? Puhka jalga ! tehnilisest taibust on meie arusaam väga erinev. Kui ma ratta kätte sain, siis sinu esimene lause mulle oli , et "sellist raibet sa ise küll ostnud ei oleks". Kust karupersest oleks mina pidanud teadma, et sa ajadki saksas asju nii, et ma pean iromant olema ja teadma, kas sa vaatad ka enne ratta üle või mitte. SINU KUULUTUS lihtsalt on EKSITAV! paranda oma TÜR.STANT kuulutus korrektsema kuulutuse vastu ja asi vask! Kui Viro ei puhu piisavalt hästi, siis lase kellelgi kes keelt mõistab see arusaadavamaks kirjutada!

Ja kui ma palusin sul müüjaga ühendust võtta, et leida mingi lahendus, kuna SINA ajasid neid asju , mida sinu jutu järgi teha oskad, siis aja sealt mingi komp ka välja siis, kuna ma tellisin sinu teenuse või siis pane negatiivne tagasiside selle poe lehele.. vastuseks tuli hiljem, et ma ei taha negatiivset jätta, et sa tahad nendega veel äri ajada.. seega see juba näitab, et kui sealt pe..st saanud oled ja tahad ikka nendega äri ajada, siis saab keegi veel omakorda vasta näppe!

SINU kuulutuses : Saan kauba peale pakuda:
ostutehingu ettevalmistamine, tehnilist taipu, 100 % Saksa keelsed oskused ja kogemused tsikli vedamisega.

See ongi siis eksitav info. Kui see ON TASULINE , et sul oleks 100% saksakeelne oskus (ilma tasuta kaob see oskus ära) , kogemused tsikli vedamisega (ilma tasuta kaob see oskus ära ja saad lahtiselt kastis töllates ratta).

Seega inimesed, olge võtke lihtsalt sellest õppust ja makskse nende oskuste eest eraldi EETARGALE! Mina seda ilmselgelt ei teinud ja tõlgendasin enda jaoks valesti selle.

ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”