Saksamaalt uut mootorratast tooma.


eetarga
Postitusi: 795
Liitunud: 21 Mai 2013, 17:33
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Asukoht: Viitina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 86 korda
Kontakt:

Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.

Lugemata postitus Postitas eetarga »

Sai müüjaga telefooni teel suhelnud küll ja küll. Tema juttu järgi oli tehnilist olukord mitte just kiitmisväärne aga rahuldav. Kuulutusest oli pigem moosijutt. Kompromissiks kauplesin hiljem rockhelli kasuks uued kindad välja. Kokkuleppe oli, et mina käin sealt mingi päev rahulik läbi, võttan kindad ja arutleme müüjaga edasi. Sellised asjad lahendatakse rahulik omavahel ja kohapeal - Sakslased ütlevad "silmakontaktidega samas silmakõrgusest".
Iga üks mõistab vist, et praegu jäävad sellised turismiseiklused ära.

"my2c"
Minu jaoks oli suur tüli ka sellest mõttest mõttetu, sest sellist olend maksab umbes nii palju. Otsid kõige odavam välja, siis sa saad vist tavalised ka kõige odavam. Mis kära ma pean tekkima? Reklaamijutt on minu jaoks tühi jutt, ma vaatan kas tehnika ja hind on enam vähem tasakaalus. Ma võttan seda professionaalselt - kui keegi tahab mingi täiega ülehinnatud tsikkel, kõige parem näidis on Honda CX 500 - siis palun väga. Juba päris rämps maksab Saksast vähemalt 1500,- Euro. MInu jaoks täielik mõttetu raharaiskamine, CX 500 ei paku minu jaoks midagi mis tõstab ta isegi vanarauahinnast välja. Aga kas ma pean sellepärast transporditeenusest loobuma kui keegi just seda tahab? Vaieldamatu kuulub African Twin nende ülehinnatute hulka.

Kui hind ja kvaliteet on omavahel enam vähem paigas, mis ma pean siis kohapeal tegema? Firma oli suletud ja telefoonid kas väljas (mobiil) või fiksvõrk ei vastanud, sest keegi ei ole sealt kohapeal.

Minu jaoks nüüd siin Eesti juttuga kõik, time is money. Mingi päev jõuan ka sealt Saksast uuesti läbi käia, sest üks minu hankijadest on oma tehasega sellest kohast ainult 10 km eemale. Aga seda vestlus on siis juba minu asi ja ei puutu üldse enam! rockhell - minu jaoks on temale nüüd side lõpp.

Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”