Saksamaalt uut mootorratast tooma.
-
- Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
- Tänanud: 40 korda
- Tänatud: 92 korda
- Kontakt:
Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.
peetersell - saan sulle kinnitada, et "meie kandi mehed Saksast" ei ole kõige viisakamad, meil puudub seda joont peaaegu täielik. Nii, palun anna andeks, aga eriti viisakus ära oota minu poolt, olen suht otsekohene.
Kui olen kohapeal ja arutelu ja kauplemine müüjaga alles algab, siis suhtleme muidugi otsekohe omavahel, ja seda suht ulatuslik (mul on kõned Eestisse tasuta) ja hea on, et Saksa müüja ei saa kuidagi aru millest me omavahel räägime. Ja seda on nii ka juhtunud, aga pigem ikka enne viiruseaeg.
Edasi, ma juba põhimõtteliselt ei helista Eesti ostjale peale pealevõtmist ja ütlen: kuule, võtsin just sinu jaoks midagi väga hea, väga lahe, vähe vinks vonks-bling-bling uskumatu hinnaga peale. Samuti ma ka ei helista ja ütlen talle kohe: kuule, kas ma viskan "seda" praamist üle parda meresse? Või kas sa tahad tõsiselt seda prügihunnik/veider tsikkel/juppide kogumik enda hoovist naha? Tegu on ikka transpordiärist, kust kõik ülejäänud asjad on omavahel kokkuleppitav, mitte midagi muust.
Ainukene erand on "stress" kerenumbridega, mis on juba juhtunud. Kerenumber raami peale oli nii kehvasti nähtav, et kahtlused tekkisid ja ostja pidi otsustama mis nüüd saab.
Tavalised ma annan lihtsalt teade, et kaup on peale võetud. Ja siis annan märku kui olen Eestist tagasi. Üleandmishetkest saame siis viha või rõõmu jagada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.