Kuhu on kadunud õlinäppudest tsiklimehed?
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Kuhu on kadunud õlinäppudest tsiklimehed?
Njaa... A.la paarkend aastat tagasi hakkasin korterit ostma. Tegime kaasaga korteris tiiru ja pilgutasime silma, et selle me võtame. Omanikuga kaupa lukku lüües ütles see, et "Oot ma tulen näitan garaazi ikka ka!" MIDA????????? Ju taat ikka keldrit mõtles... Läksime siis alla ja tõesti - maapinnatasandil paar gaaraaziuksi. Tegi ühed lahti ja Voilà 40rm2 garaaz! "Ah, vene ajal hoidsime oma trepikoja naabritega oma käulasid seal, aga kui uuemal ajal hakkasid paremad (veekindlamad) autod tulema, siis teised enam ei viitsinud neid sisse-välja ajada ja nii see garaaz lõpuks mulle jäi ja korteri külge ära vormistatud sai." Müügikuulutuses polnud garaazist poolt sõnagi! Boonusena veel see, et garaazi alt läheb läbi soojatrass, tänu millele on see ka talvel täpselt parasjagu soe. Ma ei suutnud oma õnne ära uskuda - seekord sain mina yackpoti... Kui seda garaazi poleks, siis usun, et oleksin ka mingi majalaenu ori. Tänaseks on sealt läbi käinud teadmata arv kohalikke ja mitmeid abivajajate mandrimeeste rattaid.
G
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.