Suzuki V-Strom DL1000 '02 - Martinez

Kasutaja avatar

Teema algataja
Martinez
Postitusi: 402
Liitunud: 18 Sept 2012, 12:38
Tsikkel: DL1000 / KTM 690 / Beta 125
Asukoht: Tartu
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 43 korda

Re: Suzuki V-Strom DL1000 '02 - Martinez

Lugemata postitus Postitas Martinez »

Piipz kirjutas: 05 Apr 2021, 06:54

Ma olen suht kindel, et su liimitud magnetid tulid lahti. Vaata enne multimeetriga otse aku pealt. Kuid viga tundub vägagi tuttav. Millega sa eelmine kord neid liimisid? Ikka JB Weldiga? kas pragudesse ka toppisid, et magnetid ei nihkuks?

Magnetite nihkumist ei usu. Mul nelja suure magnetiga. USA foorumis sai kunagi seda teemat lahatud ja seal kommenteeriti, et pole kuuldud nende lahti tulemisest. Pidi olema 6 magneti probleem rohkem. Ma olin selleks ajaks juba omal magnetite vahet üle käinud.
Lahti võtsin olid kõik omal kohal ja kätte ma neid ei saanud. Ei hakanud ka murdma. Magnetite vahele tegin "sillad" Loctite HY 4070'ga https://www.henkel-adhesives.com/bg/en/ ... _4070.html

Pigem arvan, et staator või pingekas jebib. Nägin hiljuti eBays staatori + pingeka komplekti 100+ raha (juurde toll jms) aga enam ei leia. Ehk peaks selle komplekti ligi võtma ja vaatama mis saab.

Rootorit ma lahti ei võtnud ja special tooli ei kasutanud.

WR'ga olen nüüd mõned õhtud hullamas käinud. Kruusateed on muutunu metsa teedeks ja need oma korda raiesmikeks jne. Olen põlvinu mudas seda ka suutnud juba välja kaevata. Mõnus putukas.

Vaadates nende edulugusid (võimekust) Austraalia vendade käes siis vb lükkab ikka Vstromi turgu ja investeerib WR'i lisadesse, et pikendada sõiduulatust ja vedada ka telki jms kraami kaasa.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”