Uus Tenere 700

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Re: Uus Tenere 700

Lugemata postitus Postitas villy »

Spoiler
OldHorseNewTricks kirjutas: 16 Apr 2021, 09:48

Küsin sedasi : Milleks on Uus Tenere hea? Milleks ta ei sobi üldse (arvestades matka/seikluse scenet)? Seniseid kogemusi omanikelt? Mis osutus pärast ostu positiivseks üllatuseks ja mis pani kahtlema ostus?

Kuna garaazis olemise/putitamise aega jääb järjest vähemaks siis peab ikkagi hakkama vaatama uue plug and play ratta poole. Tenere jäi silma kuna senine väike metsa/adventure kogemus vana TT600 pealt.

Sõidan hinnanguliselt 35 asfalt/ 15 mets-muda/ 50 kruus ja metsarajad. Vahest vaataks kaugemale ka.

African Twin, GS 1200 jne tundub tiba suur, päris kerget endurot ei taha. Olen mõelnud ka bmw gs800/850 aga tenere tundub "ägedam".

Kaasreisija pidevaks vedamiseks ei ole kuuldavast t7 väga hea(690 veel vähem), oleneb kasvust ka muidugi. Muuks otstarbeks paistab sobivat.

T7 vs 701/690 on selline vahe, et ühega metsateel parem ja teisega maanteel parem. Minu jaoks kaaluvad 690-e raske maastiku eelised üles T7 maantee eelised. (50+kg vahe + vedrustus, kukkumis ja püstitõstmisvõimekus jms). Aga see personaalne.

Käisin enne ostu mõlemaga proovisõitu tegemas. TEE SAMA

Paljudel see eelistus teisel pool kindlasti. Arvatavasti oleksin ise rahul ka T7-ga. Niisama maanteed 690-ga väga ei sõida. Paugutan linnas või TET-l. TET-lt õhtul maanteel koju on samas ok.

T7 suureks eeliseks on minu silmis ta ülimalt töökindel mootor. Ei ütleks, et uued 690/701(paljud esimeste gen-de vead parandatud) halvad oleksid vaid MT07/T7 mootor on lihtsalt legend omaette.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”