Yamaha WR450F '15 - Martinez
Re: Yamaha WR450F '15 - Martinez
Pikematel sõitudel, ja eriti kui sõidud hõlmavad ka nagu mõningast füüsilist tegevust ehk ratta seljas liikumist/liigutamist siis on minumeelest väga hea mõte saada seljakotist lahti, eriti aga veel juhul kui see seljakott on ka arvestatava massiga. Ma mõtlen muidugi elutut seljakotti praegu ![]()
Mis see magura sul on, sidur või pidur? Minul on (pidur) pehmeks läinud tavaliselt siis kui korralikult kuuma saab. Selleks ei pea muidugi pikalt sõitma, pooletunnise või isegi lühema sõiduga. Oleneb kus parasjagu sõidan, kui karmilt peale keeran ja pidurit kasutan. Aga ma kasutan muidugi esipidurit päris agressiivselt ja ilmselt rohkem kui sedatüüpi rattal seda kasutama peaks tagumise suhtes. Järgmiseks korraks ehk peale maha jahtumist on jälle tavapärane. Mul ei ole asi peasilindri lekkimises, lihtsalt teatud kogus õhku oli sees pidurites. Nüüd peale üht suurt hooldust arvan, et sain selle lõpuks sealt kätte aga pole veel ühtegi tõsisemat sõitu jõudnud teha...et eks näis kuidas käitub
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.