kas oleks nõudlust?
-
silver.kattai
Teema algataja - Postitusi: 3
- Tänanud: 1 kord
Re: kas oleks nõudlust?
eetarga kirjutas: ↑05 Mai 2021, 18:09Minu olukord on hoopis teine, sest;
- mul on töökoda olemas
- tsiklihaagis ja muud transpordi võimalused
- remondi võimalused ja varuosaderiiulid on samuti nii kui nii olemas
- ma ei pea nüüd otsekohe ja ilmtingimata kasum nende SMW´ide peale teenima.
Tsikliäri ja tegevus on mul pigem nagu hobi, enda leivaraha teenud mujalt.Siis, mina ei suhtle üldse otse SWM tehasega. Antud hetkel minu jaoks mõttetu teema, sest ma saan tunduvalt paremad informatsioonid, vajaliku varuosad ja palju muu enda allikate kaudu.
Üldjoontest saan ma lihtsalt üks vihje anda, Kiina tootmine ja Itaalia disain = suht hea kombinatsioon, kui on turustamine läbimõeldud ja koordinatsioon paigas. Head näidised on Benelli ja Mashi edu. Võib olla Moto Morini saavutab sama edu, siis oleks hästi. FB Mondial suhtes olen ma tagasihoidlikusest arvamusest. Ma ei usu, et Eesti pinna peale suudab keegi 10 kuni 20 tsiklid aastas maha müüja, et alustada nendega edukas äri. Eesti on liiga vaike. Mash´i edu Lätist on hea näide, aga sealt on rahvarav ja asukoht ikka teine...
"my2c"SWM ´iga tegelen vaikselt edasi, nende SWM 440 eelis on edaspidini varuosade tarne, mootori alumine osa on Honda kloon, ülejäänud mootorijuppid on tuntud brandidest ja kõik muu on Kiina masstoodang. 125ccm ei paku mulle huvi, vaevalt et ma hakkan nendega äritsema..., kahjuks on nende 650 Dual tootmine praegu maas, nende kauplemiste vastu oleks mul huvi olnud...
Ja kus neid SWM motikaid näha-osta saab? google mulle eesti müüja kohta vastet ei andnud?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.