Trans Euro Trail - TET

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Re: Trans Euro Trail - TET

Lugemata postitus Postitas villy »

Tuuletallaja kirjutas: 07 Mai 2021, 17:07

Ma vist peaks ka igaks juhuks üles tähendama, et kiiruste teema alustasin puht uudishimust, kas olen mina vuss või silm petab.
Kui kuhugi korralik nähtav märk üles pannakse, ei näe probleemi, miks ei peaks sellest ka kuskil võsa vahel kinni pidama.

Edit: siit kadus nagu võluväel üks postitus vahelt ära... aga saate aru küll, kellele/millele vastasin.

Ahjaa vabandust. Mõtlesin, et ei taha enam edasi saagida ja pole seda paksu verd vaja. :bsmile: OK, vaatan hiljem neid kiiruseid ka, need vist olid rohkem aadule pinnuks silmas. Mu post oli see:

Jep, tundub, et lisaks paar päeva välja tulnud tõele, et teiste mootorratturite vales kohas telkimine, LKA-l metsas ringisõitmine, rannas parkimine ja samuti ka mu liigne kiirus tühjal metsateel kõik TET-i/Randeli süü. :wack: Esitage kaebus Randelile, mu GPS näitas piiranguks 90km/h :wack:

Ok, sarkasm maha, mis sest, et videos sai paari kiiremat lõiku näha, ei tähenda, et selliselt seenelistest, hoovidest ja muudest loomadest mööda sõidetakse.

Viimati muutis villy, 07 Mai 2021, 22:18, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”