Turist T200 Urmas66
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2008 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Turist T200 Urmas66
Bad Boy kirjutas: ↑22 Mai 2021, 09:47Originaalis on tagumistel amortidel ka jämedam vedru vahel.. Need pillid on kuulsad sellepoolest et kui esiots kergemaks saab hakkavad nad oma teed otsima teatud kiirustel mis ei pruugi sinu tee suunaga sobida.. Vaata et sa oma amortide ymberehitamisega asja hullemaks ei tee.. Selle masina tyhja kaalu jaotus on nagu matkaks valmis reisitsiklil, nyyd koos pehmema tagavedruga ja kõrgema kliirensiga ja 10 tolliste ratastega võib sellega sõitmine päris huvitav olla…
Kuna mul kogemus nõuka ajast selle kasutamisel kui maalt linna sõites ikka kott kartuleid pakikale pandi,siis tean selle eripärasid. Ega need vedrud vast oluliselt tugevamad polegi. Samas olen nüüd vene ja ukraina saite kamminud ja müügis on vist kahe eri pikkusega 32 ja 34cm originaal amorte Tuula-Turist-Tulitsa. Ja vanemad Muraveid peaks ka samad olema. 32cm 34cm ja siis uuemad 38cm.
Kui raske pole, siis mõõda palun ära,mis mõõduga sul on ja äkki Turist mõõdab enda omad ka ära, saaks mingi selguse. Mul on 32cm ja esimesed ning tagumised tunduva identsed. 34cm vast ei muuda midagi,aga 38cm on tõenäoliselt ikka liig.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.