Royal Enfield
-
morse
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 301 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: Royal Enfield
Bonneville 1200ga õnnestus läbi Florida sõita. Väga kvaliteetne ja mõnus tsikkel. Ise otsiks teravamat elamust aga see no nonsens rahulik mootor oli ka ikka klass omaette.
Näiteks Himalayani kvaliteet seevastu tundub pealtvaadates palju kehvem kui Triumphil. See koht, kuhu ma tookord oma Bonneville ära viisin, müüs tutikaid Himalayaneid. Ma katsusin poes tutika ratta sidurit ja mulle täiega tundus, et siduritross hakkab otsi andma - sealtsamast ära sõites oli vaja takso võtta. Taksojuht oli motohuviline ja hakkas rääkima, et tal sõber ostis Himalayani ja et tal oli siduritross kohe katki läinud ![]()
Aga kokkuvõttes on see selline loll räägib, mida teab jutt. Enamusi sinu nimetatud ratastest ma ei tunne. Tahan lihtsalt öelda seda, mida sa ise ka ilmselt tead, et lähedalt vaadates ja proovisõitu tehes on erinevate tootjate rattad väga erinevad. Piltidelt on kõik julmalt ägedad - aga näiteks konkreetne kogemus Triumphiga oli küll selline, et iga kruvi, iga lüliti iga pisike detail oli selline noh... tummine ja kvaliteetne.
Siin oli mul reisikiri ka (link viib esimesele postile kolmest):
viewtopic.php?p=841564&view=single_post#p841564
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.