Royal Enfield Himalayan veakoodid ja remont
Re: Royal Enfield Himalayan veakoodid ja remont
Nonii. Teine katsetus mootorituld (MIL) vähemalt korraks kustutada õnnestus (tean, et kõik kokku ei ole see võib-olla kõige parem mõte, aga mis sa teed ära), aga selle vahega, et esimese kustutamise tegin külmast peast ja mootorituli siiski ära ei kustunud, seega viga andis ilmselt ratta sensoritele endiselt "tunda". Samuti oli masinat tänase 15-kraadise ilmaga ikka keeruline käivitada ja kuna Himalayani tooreklapist on oluliselt vähem abi kui näiteks mu eelmise ratta BMW650 puhul, siis lõpuks aitas ratas käima saada gaasi lisamine tühikäigul.
Igal juhul otsustasin siis mootori juba soojaks ajada, kuna tule kustutamiseks olin teinud mitu nö tühikäivitamist ja mõtlesin, et vähemalt saab siis aku natuke tuge. Mõne aja pärast mõtlesin, et okei, proovin siis nüüd uuesti ja pärast protsessi lõppu, kustus mootorituli taaskord ära ehk siis ratas ei suutnud enam probleemi tunnetada.
Kas võin järeldada, et mis iganes probleem Himalayanit ka ei kimbuta, on see nö temperatuuritundlik? Vaatasin oma väikese aruga kõik pistikud üle: ühendasin lahti ja jälle kokku ja tundus, et nendega kõik justkui toimiks. Bensupaagi pealt maha pole kerinud ja võib ju ka olla, et kütusevoolik on kusagilt natuke untsus: lugesin, et see on üks Himalayanite tüüpvigadest, aga samas.. kas see probleem laheneks ratta soojenemisega? Või on veel midagi millele ma üldse ei mõtle? Relee?
Ehk siis probleem säilib: kui keegi teab Pärnu kandis kedagi, kes viitsiks seda ratast natuke näppida... siis võib privasse teada anda. Olen hea meelega nõus natuke nõu saama ja õppima, kui ka maksma. Kui tõesti kedagi pole, eks siis jään registreerimise peale lootma ja käin lõpuks Riias ära.
Mina tänan!
Tulevikuks, sest ehk on kellelgi vaja:
Infot Himalayani veakoodide jne. kohta:
Bensuvooliku jaur:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.