Trans Euro Trail - TET
Re: Trans Euro Trail - TET
Su naviseadme kaardile on ju märgitud, mis tasemega tee sind ees ootab või ei oota. Lisaks enamasti on 10m pärast kruusalt maha keeramist aru saada, et nüüd läheb põnevaks, ei pea kilomeetrite kaupa võpsikut mööda raiuma. Kui tahad autode moodi sõita, siis ära keera autoteelt maha ja moos. Kui ikka keerasid, aga eespool tundub kitsas/raske/väsitav, siis jätad ratta seisma ja kõnnid läbi, enne kui kivi ja kõva koha vahele kinni sõidad. Ma pigem näen siin egoprobleemi, tahaks justkui kõigile öelda, et "sõitsin TETi läbi", aga ei tahaks summutit poriseks teha.
Tehniliselt GPX ei toeta nagunii mingit "eri värviga teed", variandid on, et kas lõik sisse jätta või välja võtta. Ja see, kas miski on "raske rattaga tehtav", ei sõltu üldiselt ikka eriti rattast, kuigi rattapoe müügimees tahaks justkui teisiti väita ja talle viiekohalise ülekande teinu uskuda Aga ega need oskused autoteel tolmutamisest ei tule ega arene.
Ma nagu ei taha ka end siin mingile poodiumile upitada, ma olen suht keskpärane sõitja, orienteerumises töllerdan kuskil esikümne teises pooles ja enduros on hea päev kui üldse finišisse jõuan, aga no kui kõik need karvased kohad välja võtta, siis pole TET-il ju enam mingit pointi. Pane Osmandis linnuke, et väldi kõvakattega teid ja moos, sul on hetkega 10000km "TET"-i.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.