Turist T200 Urmas66

Kasutaja avatar

Teema algataja
urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Turist T200 Urmas66

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Eile oli väga produktiivne päev suhtluses Ukrainaga. Õnnestus leida korras komplektne estuli ja pärast müüjaga Viber-s rääkides tuli välja ,et tal veel ka minu kaua otsitud mootoripoolne ketikumm olemas. Paneb täna mõlemad, minu sõbrale Ukrainas, teele. Sõber siis toob ära millagi või saadab mõne oma rekkaga siia. Veel sai suheldud Venemaalt Siberi kandist kahe müüjaga,aga mõlemal oli asi juba müüdud. Urainast tulevad asjad maksavad mingi 10-20€ vahel.
Nüüd oleks veel vaja korralikumat summuti pütti ja võimalusel korras ketikumme, mis on mul küll olemas, aga mul pikem ehk Tula motika versioon. Kui muud üle ei jää,siis tuleb need lühemaks teha.
Tooreklapi hoova ja ühtteist pudipadi leidsin selliselt müüjalt nagu www.jawavaruosad.com Vastus tellimuse kohta tuli kohe meilile, aga nüüd 2 päeva vaikus, pidid ühendust võtma.
Need siis Ukraina leiud:

image.png
image.png
image.png
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”