Trans Euro Trail - TET
Re: Trans Euro Trail - TET
Ah see on sama teema nagu jalgratturid virisevad, et tsiklid lõhuvad nende radu ja discgolfarid virisevad, et jalgratturid segavad, yada yada. Umbes et oumaigaad, ATV-d ajavad nüüd gaasitrassil p*sa paigast ära. Ma käin vahel sõitmas ühes piirkonnas, kuhu mingi päris pädev ATV kamp radu sisse sõidab ja eelmisel suvel olid nad ühest turbakraavist pehmelt üle hõljunud, kuhu ma endurokaga hopsti kõrvuni sisse vajusin ja seda järgmised tund aega välja sikutasin
Suuri jälgi jätavad vähem oskajad sõitjad, vahet pole, mitu ratast neil all on.
Mitte et mulle nüüd oleks kohutavalt tähtis see ATV-de küsimus, aga noh, üldiselt kehtib maailmas pöidlareegel, et kui ei taha et sind diskrimineeritaks, siis ära diskrimineeri ka ise. Reeglina selliste pehmete aukude ees, kus neljarattalistel elu huvitavaks läheb, on 95% tsikleid (sh mina) juba ammu otsa ringi keeranud, seega pole ka mõtet karta, et TETile peaks mingi massiline maasturite invasioon toimuma. Kui kuskil lõigus toimub, siis nad on selle tee suure tõenäosusega oma kanaleid mööda leidnud.
Lisaks tuleb meelde juhtum, kus ma suure rattaga mingit metsa väljaveoteed forsseerisin, keel keset suud, et mitte kinni jääda - ise arvasin et wow päris hästi ja osavalt panen, aga järgmise kurvi taga tuli vastu Volvo XC70 ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.