Rumalad või segased küsimused jms


motoreis
Postitusi: 245
Liitunud: 26 Nov 2020, 18:55
Tsikkel: Honda CB500X 2019, 48000km ls
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 48 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas motoreis »

urmas66 kirjutas: 17 Juun 2021, 19:39
motoreis kirjutas: 17 Juun 2021, 15:37

Aitäh sulle ja eelnevatele soovituste eest käekaitsmed lisada. Käekaitsmed olid Givi omad, need asendan hiinakatega. Aga otsimas olen heebleid. Käekaitsmed mu katkist heeblit ära ei paranda :)
Palun soovitage heebleid :)

Ilmselt siis need kaitsmed ei kaitse sul suurt midagi,kui heebel ikka katki. Ise eelistaks originaal heebleid või nende sarnaseid. Need kruvide-liigenditega ei ole minu meelest üldse nagu päris asjad, näevad väga imelikud välja ka veel. Nagu proteesjalg inimesel, lasterattale kui siis veel.

Jah, sul õigus, GIVI plastist käekaitsmed olid mõeldud putukate ja tuule eest kaitsmiseks, aga kui ratas ümber kukkus, plastik paindus ja heebli ots puutus siiski maad, lõhkus pika heebli ära. Käekaitse võttis oma kuju tagasi, aga heebli ots murtud. Uued, Hiina käekaitsmed tulevad metallist "kaarega" millel plastmass kulp küljes. Need peaks suutma tulevikus ka heebleid kaitsta.

Aga aitäh esimese asjaliku hinnangu eest originaal heeblite toetuseks. Siin räägitakse heeblitest nagu emadest ja tütardest, ilma oma või teiste kogemusi jagamata. Ja miks keegi mõnda eelistab. Soovitus, osta Euroopa netipoest või Hiinast, ei ole ka suurem asi soovitus, kohalikest poodidest juba küsisin. Seega nagu ainus võimalus.

Hiinakate kohta on kurdetud, et võivad jääda logisema, pole nii tasemel. Seega otsin optimaalset, hinna ja kvaliteedi suhe võiks paigas olla. Heeblit ei tahaks TETi sõites peost leida.

Honda originaal heeblite võimalus on ka, aga seda pean natukene pikaks. Lühemaid Honda ise ei müü. Seega hetkel olen otsimas enda rattale sobivaid mitte volditavaid, aga umbes 2cm lühemaid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”