Andke nõu: akutööriistade valik
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1995 korda
- Tänatud: 589 korda
Re: Andke nõu: akutööriistade valik
Mul on olemas Makita riistad tööjuures ja Metabo omad kodus. Minu eelistus on kindlalt Metabo. Sama raha eest saab võimekama riista ja parema ergonoomika. Ja 3a garantiid on ka hea. Minu meelst on metabod akud sama suurusega võrreldes ka suts kergemad. Mul on löökkruvikeeraja SSD 18 LTX 200 ja akutrell BS 18 ja nendega 2,0ah akud. Tavakasutajale piisavad ja kaalult ka kergemad. Just ostsin veel matebo trimmeri 36V ja 2 18V 10ah akut. See relv kummutas minu skepsise nende tööriistade kohta, sest ma saan kõik oma aiaääred,peenra ääred vundameni ja ka maantekraavi a´60m ühe laadimisega ära teha. Siiani pole suutnud neid akusid tühjaks saada.
Löökkruvikas keerab ka auto rattapoldid lahti ilma suurema mureta. Akurelakas on mul Chicago Pneumatics ja see oma 20V akuga on täiesti müstiline relv. Kodukasutajana saab ikka mitmel päeval garaažis tööd tehes ühe akuga hakkama.CP valikust ostan ilmselt 1/2 löökmutrikeeraja ka endale.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.