Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 586 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Loadära kirjutas: 02 Juul 2021, 00:48

Ahoi taas,

ja tänud kaasa mõtlemast, aga kuna siin eelpool on ikkagi rohkem kui korra seda Brodit`it materdatud...ning üks tuttav, kes teab ka enamvähem, kus teedel (...või pigem mitteteedel :) ) ja mismoodi mul sõita meeldib, siis veel ekstra hoiatas selle "off-road" sobimatuse eest. Seega annan siis pigem saabumisajas järele ja lükkub aparaadi katsetus ürituse võrra edasi, kui et hakkan siin suurest läbematusest korduvalt laidetut ikkagi ise veel kord katsetama ;)
https://maxict.nl/ram-mount-ram-powered ... 31569.html
:roll:

Seda Broditi dokki kasutas Morse ja rohkem vast ei keegi(?), aga seal oli ka telefoni pool natuke mitte see, mida ta eeldas. Ehk tema puhul olid kaks halba asja korraga. Kuid see sinu viidatud RAM on ka ikkagi ilma IP märketa ehk täpselt sama asi ja hakkabki sama jama,mis Morsel selle laadimisega läbi pinide oli. Seega ei saa eeldada,et see sinu rattal toimib. Selle miinus veel see,et kui see läbi pin laadimine ei toimi,siis ei saa ka juhet taha panna.
Kinnituse osa on minu viidatul kindlalt tugevam ja stabiilsem(alumiinium kruvidega kinni), sest puuduvad munakad. Broditil on XC5 jaoks ka selline dokk,kus hoidiku küljes olev fixpistik läheb telefoni või siis üldse dokk ilma millegita, kus saad ise juhtme ühendada või vihmas näiteks lahti ühendada, kuidas soovid. Mul oli selline fix pistikuga aastaid endal erinevate telodega kasutusel ja nüüd vahetasin selle juhtmevaba vastu ära. Siiani pole küll ühtegi neist katki saanud.
Kui teema on mudas ja märjas laadimine, siis pigem vaata mõni muud tüüpi laadimine,kui see läbi pinkontakti. Võibolla on ideid siit leida, sest Brodit on kehva ;) Aga kui näha ja käega katsuda tahad,siis ma võin pühap kuskil enda oma demoda. Oli plaan kuskile niisama sõita,kuhu sõita plaani pole.
https://www.brodit.com/productList.html ... +5&pn=prod

image.png
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”