Sobiv roller pikamaareisiks
Re: Sobiv roller pikamaareisiks
kui puhtalt teoreetiliselt rääkida siis esimene mõistlik asi taolise sõidu jaoks olekski tavapärasest suuremate ratastega ja vähemalt 125 kuubine...olgu siis roller või misiganes muu nimega aparaat. alla selle on tegu suht lollimängimisega. tõesti võib hispaaniasse sõita ka punnvõrriga aga sellist ettevõtmist saab nimetada parimal juhul enda ultimate proovile panekuks, mitte unistuste lõbureisiks.
teisest küljest, kui suudad oma pilliga vähemalt 90ga püsivalt liikuda ja kiirendus selle kiiruseni ei võta ka pool päeva aega siis mingeid teeolusid või liiklustihedusi ma ei näe miks peaks kartma. nojah, lääne-euroopa kiirteedel ehk võib kohati pisut kõhe olla, aga nendele kiirteedele ei pea ju ilmtingimata ronima. seda ma räägin muidugi iseenda vaatenurgast, ollen sõitnud nii kaherattalistega pikalt kui ka päris palju sõitnud igalpool euroopas. mõni teine ilmselt näeb neid asju kuidagi teistmoodi.
kui jalg ei luba käiku vahetada, see on arusaadav. aga jah, sellepärast mingit tsirkust tegema hakata ja 50sele teisi mootoreid peale aretama on küll idiootsus kuubis neid rattaid on ka olemas, mille mootor on 125 või rohkemgi kuubikut ja käike vahetama ei pea, rattad on pisut suuremad ja asi ise on vähe toekam kui mingi 50ne rollerijunn. mis või kes keelab osta sellise ja teha on reis ära? kas teed selle jaoks sama pilliga enne ka load ära või mitte, eks see jääb juba reisumehe enda otsustada ja riskida. mina läheks iga kell pigem lubadeta aga korraliku pilliga, mis ei ole rohelise numbriga...kui et aretaks mingi petukombo kokku ja läheks sellega lubadeta. viimane on ikka ekstra superhalb mõte
aga noh, see kõik on teooria nagunii sest tegemist on ilmselgelt vaid fantaasiateemaga...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.