Trans Euro Trail - TET

motoreis
Tsikkel: Honda CB500X 2019, 48000km ls
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 47 korda

Re: Trans Euro Trail - TET

Lugemata postitus Postitas motoreis »

Spoiler
Loadära kirjutas: 08 Juul 2021, 02:32

Ajaa, aga üks asi siiski oli, millest juttu tahaks teha, nimelt kuskil seal täheldatud termin "speak with owner"...aga mis tegelikult oli minu jaoks üldse üks keerulisemaid kohti, et täpselt TETi joont jälgida. Asi algas siis suuremalt teelt maha keerates "tupiku märgiga", millele kohe järgnes aga jalakäiate sild, ning seda oli kaunistatud vägagi ühese "keelumärgiga":

20210621_135133.jpg

...ja selle taga siis kohe elumaja, Arniku veski vms, kus tee kulges pm inimeste aiamööbli vahelt läbi, nagu esmalt läbi jalutades selgus!?
Seal ma olin ka üldse kõige lähemal sellele, et keeran ringi ja lähen mujalt, sest noh, kamoon- kui inimene riputab kõige pealt teele tupiku märgi, seejärel keelumärgi, siis mida seal veel rääkida, kui modraga plärinaga üle õblukese silla ta õuele maanduda?! Seal ei aita ju isegi loll nägu, et oih, ma tõesti ei märganud...või elab seal tõesti keegi, kel meeldibki võimu tunne, et tema käest ekstra luba palumas käidaks? Aga ok, igatahes kuna jalgsi eelluurel seal hingelistki ei täheldanud, siis samamoodi jalgsi vaikselt, varga kombel veeretasin ka oma võrri sealt läbi...kuna alternatiiviks oli siiski üsna suur ring. Kuid teisitimõistmist pole jäetud ka teiselt poolt tulijatele, nagu hetk hiljem selgus:

20210621_135

Hei, et omanik on seal väga sõbralik. Sõitsime sõbraga, kui pärast silda oli raja peal oli samuti peolaud ja toolid. Tulin rattalt maha kõndisin pererahvale vastu lehvitades, arvasin, et kohe saab kärkida, et a'la "kas märki ei tunne!?" aga tuldi naeruga ja käsi pikas vastu, et "tulge sõitke aga, mootorratturid on teretulnud".
Haruldaselt sõbralik olukord, sõitsimegi jaanilauast mööda, laual head paremat. Soovisime head jaani ja sõit jätkus. See siis 22 juuni õhtul.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”