Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
motoreis kirjutas: ↑10 Juul 2021, 16:53Kuna mu Garmin Montanal ei tööta enam arvutiga juhtmega ühendamine ja sellega seoses ei saa enam TET radasid uuendada ( ühelt Garminilt teisele juhtmevabalt veel saaks) siis olen mobiililahenduse peale mõtlemas.
Kas Eestist kohapealt, uuena või kasutatult max 100€ eest saab pritsmekindla/veekindla telefoni ja laadimise ja hoidiku kätte? Või kui kellegi on oma Garmin Montana seisma jäänud, siis sellele on hoidja ja laadija veel rattal olemas, võib ka selle välja vahetada
Pole üldse ebareaalne. Soovitaks pigem kasutatud tehnikat vaadata. Näiteks Samsung S7 mis veekindel ja stockist juhtmevaba laadimisega (FB marketplaces hetkel pakkumises 60-80€). Võin sulle müüa sinna juurde RAM-i hoidiku 15-ga ja jääb sulle muretseda veel lenksu ühendus. Ei ole see 100€ mingi ulmeline asi nüüd küll.
Ise sõidan sama S7-ga. Ainuke miinus on et võiks olla suurem ekraan, kuid senini kõik TET-id, linnasõidud ja maanteed sellega läbi uhatud.
Mainitud HomTom siis vist minult ostetud ja sama jutt. Hiina odavtelefonina tegi ta ideaalset tööd, kuni ta lihtsalt minu käes kasutuks muutus. Tekkis vajadus juhtmevaba laadimise osas ja nii ta üle jäigi.
Soovitan vaadata kasutatud Samsungide poole täitsa rahuliku südamega, sest enamus S seeria telefone on veekindlad ja kõlbavad ideaalselt selliseks moto gps telefoniks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.