Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

Ain
Postitusi: 1479
Liitunud: 10 Juun 2010, 23:33
Asukoht: Kesk-Eesti
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 219 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas Ain »

Spoiler
motoreis kirjutas: 14 Juul 2021, 20:19

Kiidaks ka Garminit, mudelit Montana. See on aastast 2011 või 2012 kõva vatti saanud aga töötab mööndustega siiani. Rattal viimased 3 aastat. Saab ka kindaga isegi sõidu ajal näppida. Nüüdseks kahjuks arvutiga ära ühendades ei suuda ühendust kauem kui 1 sekund üleval hoida, katkeb ära(navina toimib laitmatult). Seega ei saa näiteks TET GPX faile lisada.(olen 6h erinevate arvutitega proovinud, googeldanud ja katsetanud, aga head lahendust olukorrale ei tundu) Seadmel on ka lisamälukaart, aga seal on Open Steet Map kaardid, et sinna pole mõtet GPX faile lisada. Üks võimalus oleks mõnest teisest Garminist üle õhu GPX jälg saata, et saaksin vähemalt TET kaarte värskena hoida, aga seda pole saanud katsetada, sest puudub teine Garmini seada. Kui Tartus kellelgi on mõni Garmin seade, millesse saab edukalt GPX faile laadida ja sellel on teisele Garminile üle õhu teekonna jagamise võimekus, andke palun teada, kohe prooviks :)

Kas keegi on pärast pikaaegset ja rahulolevat Garmini kasutust liikunud üle andmesideTA Android telefonile, mida navina kasutab? Kuidas on olnud vastupidavus, aku mured, vee mured ja põrutused, kaartide uuendamine? Ma olen seda üleminekut kaalumas, aga hetkel korjan infot, sest pikem reis augustis ees ja ei tahaks pooliku lahendusega teele asuda. Wifi võrkudes jääksin kaarte ikka uuendama, plaan on sõita lähiriikide TETisid. Otsustamise koht, kas jätkata Garminitega, millega seni iga ilmaga rahul olnud või teha üleminek "telefon on teejuhiks" maailma.

Minuarust see telefoni teema on puhas säästu värk. Aga maitseasi. Igaüks kasutab mida meeldib. Ise olen erinevaid asju kasutanud ja Garminist ei loobu.

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”