Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Loadära kirjutas: 16 Juul 2021, 07:40
Jesper kirjutas: 16 Juul 2021, 01:41

Kui sul ülejäänud RAM-i jalg juba olemas on, siis piisab ainult sellest ju? https://www.streetmoto.ee/product/10180 ... -plaadiga/ . Seda küll, et arusaamatu, miks see juba hoidjaga kaasas ei või olla.

USB on tobe jah, ma ka ei saa sellest aru. Müügu siis kasvõi RAM-i logoga 12V juhet eraldi või eraldi versiooni räpaste elukommetega isikutele. Anoh Type-A permanentne isoleerimine on siiski miljon korda lihtsam, kui Micro-B-st või Type-C-st mingi elulooma aretamine.

No eks neid jala "tüüpe" ka siis jällegi erinevaid...aga mul see Zümo jalg sellist laadi, ehk et sinna selline ainult munakagaga plaadike jälle otse ei istu:

20210713_121000.jpg

Aga see "type-A permanentne isoleerimine" oleks kuidas täpsemalt teoatatav...see olemasolev pistik mingi tihendsilikooniga oma pesasse kinni liimida vms?

RAM-i puhul pead vaatama jah mida ostad. Ilmselt leiad selle sama hoidja komplektina, kus on nii jalg kui USB vooluühendus sees. RAM müüb kõiki komponente ka eraldi. Sellest ka selline arusaamatus.

Mis puutub laadimisotsa. Jah, RAM kasutab USB. Selle jaoks on neil endal eraldi veekindel "adapter", mille saab istutada kuhu iganes. Selle küljes ka siis otsad akule või kuskilt mujalt voolu võtmiseks. USB ühendus on veekindlaks tehtav lutikestega, mis tulevad ilusti RAM-i USB vooluühenduse komplektiga kaasa.

Ma ei viitsi ausalt öeldes vaadata, et kas sellel Samsungil on kiirlaadimine ka? Kui jah, siis ei piisa igast tavalisest adapter junnist, mille saad pista sigaretisüütajasse. Vaja ikka sellist, mis suudaks QuickCharge 1/2/3 ühilduda. Sellega garanteerid et su telefoni aku jõuaks täis püsida ka siis kui ekraani heledus põhjas ja kõik GPS-id möllavad.

Lisaks ei soovita igasuguseid neid USB junne, vaid pigem miski korralik adapter, mis on kaablitega ühendatud akule. Siit teemast võib lugeda lugematul hulgal poste, kus oleme katsetanud erinevaid asju. Lõpuks jõudsin mina siiski RAM-i wireless laadijani ja RAM-i pakutava USB adapterini. Siiamaani pole nendega ühtegi probleemi polnud (ptüi ptüi ptüi). Kõik töötab nii nagu ette nähtud, aku püsib täis ja ka 0-st jaksab laadida aku täis kui gps ja kõik muud asjad töötavad.

Mis puutub jalga, siis mul üle paar RAM-i jalga, aga rombi ja ringi adapteriga. Lenksu kinnituse oma pead siis eraldi juurde muretsema. Kui huvi, kirjuta priva. Kindlasti odavam kui poes :)

Toon välja lihtsalt referentsiks wireless charger erinevad versioonid. Siin näha ka see USB adapter osadel kaasas

https://www.rammount.com/shop-all/phone ... s-charging

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”