Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
Jesper kirjutas: ↑16 Juul 2021, 09:57Seda mõtled "adaptri" all või? https://www.rammount.com/part/RAM-GDS-CHARGE-V7BU
Minuarust selleks, et leida kiirlaadimisvõimetut "junni", peab tänapäeval muuseumisse minema. Ma olen neid stiilis Fixusest, Motonetist ja Prismast ostnud ning kõik kiirlaevad nagu viis kopikat. Vastupidavus on, tõsi, erinev, see Prisma oma tundub hetkel võitja.
Midagi taolist ta oli jah seal komplektis. Adapteril veel eraldi pistik et ei pea aku küljest eraldama teda ja adapter ise veel oli tehtud süvendiga, et saaks ümber toru kinni tõmmata.
Nende kiirlaadimisjunnidega jah ilmselt leiab neid igalt poolt, kuid just vastupidavus on allapoole arvestust. Olen neid nii mõnegi lahti võtnud ja mis nad ära tapab on vibratsioon. Sees trükkplaadilt vibreerivad komponendid lahti. Selle pärast jäin ka kuskil Austrias kunagi laadimisest ilma ja pidin ajama läbi miskise 1A bensujaama adapteriga. Hetkel proovitutest kestab ka ainult Automaailma Lampa oma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.